Despre Perla Grup
cu noi ajungi oriunde

 Perla Grup este o firma de referinta in peisajul firmelor de rent a car din Romania!

Inchiriem masini in Romania: Bucuresti - aeroportul Henry Coanda (fostul aeroport Otopeni), Bucuresti - aeroportul Baneasa si de asemenea in orasul Pitesti, judetul Arges. La cererea clientului putem sa inchiriem masini si in alte locatii din tara cum ar fi: Craiova, Ramnicu Valcea, Timisoara, Cluj, Sibiu, Iasi, Brasov etc.

Suntem o firma recunoscuta pentru seriozitatea si calitatea serviciilor oferite clientilor nostri. Oferim spre inchiriere masini din clasa lux si masini din clasa medie. Dispunem de un parc auto compus din urmatoarele modele: BMW520, Volvo S80, BMW X3, Hyunday Santa Fe, Hyunday Sonata, Renault Megane Sedan, Citroen C4, Opel Astra, Hyunday Accent, Dacia Logan. Ca o completare putem adauga ca toate masinile inchiriate de la agentia noastra au asigurare full Casco, asigurare pentru sofer si pasageri. Optional in momentul completarii formularului de rezervare online oferim mai multe facilitati ca: scaun pentru copil, portbagaj, schiuri, lanturi, GPS si la solicitarea dvs. putem inchiria masina si cu sofer.

Suntem o echipa tanara entuziasta, responsabila si dorbnica de a va oferi serviciile cele mai bune si mai complete de pe piata din Romania.

Va asteptam si va asiguram ca suntem aici mereu pentru a fi partenerul dumneavoastra cel mai bun la drum!