Transferuri (de la/ la aeroport, catre destinatii turistice) , inchirieri masini cu sofer

Perla-Rent-A-Car ofera servicii de inchirieri masini in Bucuresti si Romania la cele mai bune preturi. Masinile noastre asigura siguranta si confort pe drumurile Romaniei.

Transferuri din Bucuresti

Firma noastra face transferuri cu autoturisme/limuzine din Bucuresti catre: Brasov, Iasi, Sinaia, Predeal, Busteni, Chisinau, Athena, Istambul, Roma intercity (intre orase) si deasemenea transfer Bucuresti [aeroport] in directia - Brasov, Sinaia, Predeal, Constanta, Buzau, Pitesti, Giurgiu, Slobozia.

Transfer in zone turistice

Asiguram transport atat pentru turistii romani cat si pentru cei straini. Cu o simpla rezervare telefonica sau on-line o masina de lux poate fi a dumneavoastra. Hotarati doar intervalul de timp. Noi va oferim spre inchiriere mai multe autoturisme, deoarece parcul nostru auto se mareste constant. Dorim sa oferim clientilor nostri cele mai bune conditii posibile. Inchiriaza o masina cu noi, la cele mai bune preturi pentru diverse evenimente si ocazii: nunti, botezuri, onomastici, afaceri, relaxare.

Inchirieri masini cu sofer

Perla-Rent-A-Car inchiriaza masinile atat fara sofer cat si cu sofer. Cu sofer facem si curse internationale si curse interne catre Timisoara, Predeal, Brasov, Sinaia, Constanta, Craiova, Buzau, Arad, Targoviste, Busteni, Ialomita, Tg. Mures... etc.

Pentru persoanele care doresc sa inchirieze masina/masinile cu sofer se percepe o taxa in plus.