Conditii de inchirieri masini, termeni si conditii de rent a car

1. Conditii generale

Masina e inchiriata in conformitate cu Termenii si Conditiile din Contractul de Inchiriere. Acestia sunt tipariti in Contractul de Inchiriere, pe verso. Clientii sunt rugati sa citeasca cu atentie contractul si sa confirme ca sunt de acord cu ceea ce se stipuleaza in el, prin semnarea acestuia. Clientii trebuie sa indeplineasca toate cerintele cerute, inclusiv varsta, forma de plata, permisul de conducere si un pasaport valid. In momentul inchirierii masinii, clientul trebuie sa aiba asupra lui copii tip Xerox dupa permisul de conducere si pasaport.

2. Varsta clientului

Varsta minima ceruta este de 21 ani. Clientul trebuie sa aiba un permis de conducere valid, de cel putin un an vechime. Oricare alt sofer aditional trebuie sa indeplineasca conditia de varsta minima ceruta.

3. Rezervarile

Rezervarile vor fi confirmate pe grupe de masini. Daca Perla Grup nu dispune de o anumita grupa de masini, va oferi clientului o masina dintr-o grupa superioara, dar la pretul confirmat initial, deci pretul pentru client va ramane acelasi. (valabil in cazul in care ati facut o rezervare la noi si ati primit din partea noastra o confirmare).

4. Disponibilitatea masinii

Masinile sunt disponibile in orasul Pitesti si in alte orase, la cerere. Livrarea masinii la adresa specificata de dvs. este gratuita in orasul Pitesti iar pentru aducerea masinii intr-un alt oras se va percepe o taxa de dislocare stabilita in functie de locatie.

5. Efectuarea platii

Perla Grup accepta urmatoarele carti de credit: Visa si MasterCard/Eurocard. Plata cash poate fi facuta in una dintre urmatoarele monede: Euro, USD sau RON.

6. Preturi de inchiriere

Uleiurile, intretinerea si asigurarea obligatorie sunt incluse in pret. Benzina nu este inclusa in pret. Veti primi masina cu un anumit nivel al combustibilului in rezervor si trebuie sa o inapoiati deasemenea cu acelasi nivel al rezervorului. In caz contrar, va trebui sa platiti benzina care lipseste, la pretul practicat de benzinarii.

7. Echipament special

Oferim gratuit optionalele noastre.

8. Livrare/returnare

Nu percepem taxa suplimentara pentru livrarea/returnarea masinii la o adresa aflata intre limitele orasului Pitesti. Livrarea/returnarea masinii intr-un alt oras decat Pitesti se taxeaza.

9. Asigurari

Asigurarea in caz de accident si Asigurarea impotriva furtului sunt valabile doar in Romania. Va rugam sa retineti ca in nefericitul caz al unui accident trebuie anuntata imediat cea mai apropiata Circa de Politie si intocmit un process verbal. Fara acest proces verbal veti fi responsabili de costurile de reparatii ale autovehiculului. Asigurarile nu acopera responsabilitatea clientului pentru daunele produse autovehiculelor companiei Perla Grup in urmatoarele situatii: pagube produse in interiorul sau dedesubtul masinii, actiuni voite de distrugere sau neglijenta, conducerea sub influenta alcoolului sau drogurilor, amenzile aplicate de Politia Rutiera nu sunt prezentate in momentul returnarii masinii, conducerea masinii de catre o persoana neautorizata.

10. Trecerea frontierelor

Nu este permisa trecerea frontierelor cu autovehiculele companiei Perla Grup.

11. Defectiuni

In cazul unor probleme la autovehiculul inchiriat, noi va vom inlocui masina cu o alta, in aceeasi zi, in cel mai scurt timp posibil. Aceasta inseamna ca daca aveti vreo defectiune si ne sunati, in acel moment o alta masina va pleca din Pitesti spre locul unde va aflati dumneavoastra.